2wrap.com


Welvaartsstraat 1 2381 Weelde
0460 23 69 22 Klik om te bellen

Marktleider carwrap en paint protection films
Alles in eigen beheer. Van Design tot uitvoering
Meerdere locaties

Over 2wrap.com

2wrap.com is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige wrappingservices. Het bedrijf biedt klanten verschillende soorten carwraps, waaronder de populaire colorchange carwrap en totale voertuigwrapping met een reclameboodschap. Het bedrijf streeft ernaar om doordachte reclame te bieden die opbrengt en niet zomaar een kant-en-klare computeroplossing is.

Het bedrijf begon ooit als A3reclame in Turnhout A3.be, maar is nu uitgegroeid tot meerdere locaties, zelfs in California onder de noemer 2wrap.com. 2wrap biedt haar diensten in eigen beheer aan, van ontwerp tot uitvoering. Het bedrijf zorgt voor een volledige opvolging door de zaakvoerder zelf, waardoor klanten verzekerd zijn van een persoonlijke aanpak en service van topkwaliteit.

Naast carwraps biedt 2wrap ook paintprotection films, beletteringen, graphic design, spandoeken, interieurwrapping en wallwraps. Het bedrijf beschikt over een breed scala aan materialen, kleuren en ontwerpen om aan de specifieke eisen en wensen van klanten te voldoen.

2wrap is trots op haar vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor elke klant, groot of klein. Het bedrijf heeft de kennis en ervaring om elk project tot een succes te maken en klanten te helpen hun reclameboodschap effectief over te brengen.

2wrap is het ideale bedrijf voor iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner op het gebied van wrappingservices. Door de jaren heen heeft het bedrijf bewezen een leider te zijn in de industrie en een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, service en klanttevredenheid. Bezoek de website van 2wrap op www.2wrap.com om meer te weten te komen over hun diensten en portfolio van werk.

carwrap : 2wrap.com/automotive/car-wrapping
Paintprotection films : 2wrap.com/automotive/paint-protection-film
Beletteringen : 2wrap.com/advertising/fleet-marketing
Graphic design : 2wrap.com/advertising/graphic-designing
Spandoeken : 2wrap.com/product-category/banners/
interieurwrapping : 2wrap.com/architectural/furniture-wrap
wallwraps : 2wrap.com/architectural/wall-wraps

Video

Foto's

voertuig belettering Partial wrap
matt black carwrap
paint protection film
bestelwagens / belettering
design wrap

2wrap.com in het kort

Producten

Autoreclame
Bewegwijzering
Buitenreclame
Carwrap
Gevelreclame
Raamfolies
Reclamezuilen
Spandoeken
Steigerdoeken
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Certificeringen

Certified 3M installer

Onze locatie

Logo 2wrap.com

2wrap.com

2wrap.com


Welvaartsstraat 1 2381 Weelde
0460 23 69 22 Klik om te bellen