Acream Bvba


Oude Burggrave, 2 9940 Evergem
09/2480026 Klik om te bellen

Over Acream Bvba

Acream is een reclameproductiebedrijf gevestigd dat zich gespecialiseerd heeft voor  signs en grootformaat prints.

 Wij produceren  alle soorten reclame boodschap , bvb indoors producten: lichtwall, bedrukte behang, bedrukte zelfklevend textiel,spanplafond(bedrukte, polyester akoestisch en pvc), print vloer en outdoor producten: spandoeken, werfdoeken, vinyl, werfborden, etalagedoeken, frames en alles wat daarbij hoort voor klanten in, maar ook heel België.

Acream  is uw garantie voor kwaliteit en professionaliteit. We onderscheiden ons door onze kennis, 15 jaar ervaring en service, van ontwerp tot montage. Wij zijn gespecialiseerd in afdrukken, leveren en plaatsen van een reclameboodschap van U, maar ook van uw potentiële klanten en relaties, dit in de vorm gevelreclames, lichtreclames, voertuigbelettering, beurspresentatie en alle andere voorkomende reclame-uitingen. U kunt bij ons terecht voor  vele disciplines maar in het bijzonder voor digitale druk, en signmaterialen.

Wij zijn anders dan anderen. Wij behandelen onze klanten op een eerlijke manier, niet als nummers. Ons enthousiasme zorgt ervoor dat wij, samen met de klant, telkens opnieuw een project realiseren waarbij beide partijen tevreden zijn. Je wordt als klant begeleidt van begin tot einde, en ook na oplevering kan je op ons blijven rekenen.

Wij genieten over een zeer groot machinepark aan digitale groot formaat printers ( Fuji uvistar pro 5m 8kleur, HP latex en HP flatbed).Dankzij de combinatie van deze nieuwste printtechnologieën en onze professionals die de mogelijkheden, maar ook de beperkingen van deze innovatieve technieken perfect kennen, zijn wij de partner bij uitstek om u hierin bij te staan.

Acream bezit geen winkelpunt en werkt niet via online verkoop. Wij geloven in een persoonlijke aanpak die uw wensen voor 100% beantwoordt.

 

Kortom met Acream gaat u samen op weg naar een perfecte presentatie van uw onderneming.

Foto's

uvistar pro 5 meter printer 8 kleur

Acream Bvba in het kort

Producten

Autoreclame
Billboards
Buitenreclame
Gevelreclame
Lichtreclame
Raamfolies
Reclamezuilen
Spandoeken
Steigerdoeken

Montage op locatie mogelijk

Ja

Online assortiment

Ja

Artikelen

Onze Voordelen

Onze Voordelen 100% Belgische kwalieteit Scherpe Prijzen Eigen Productie Eigen Plaatsing Gratis Bestandscontrole Vlotte en Snelle levering- 24u mogelijk Betaling op rekening Eigen ontwerp & DTP...

Onze locatie

Logo Acream Bvba

Acream Bvba

Acream Bvba


Oude Burggrave, 2 9940 Evergem
09/2480026 Klik om te bellen