All Sign Systems


Industrieweg 11 2630 Aartselaar
03 454 14 24 Klik om te bellen

Over All Sign Systems

Waarom is All Sign Systems de beste keuze voor jou?

Service en ‘ontzorging’ van onze klant zijn topprioriteit! Oplossingsgericht, innovatief denken én handelen in functie van onze klanten, daar gaan we voor. Ambitieus staan wij klaar om uw project van A tot Z uit te voeren tot een fantastisch resultaat.

Meer over All Sign Systems:

All Sign Systems is een onderdeel van Imprenta, een all round reclamebedrijf met een geweldige geschiedenis! De reclametak van het bedrijf, opgericht in Deurne in 1982 onder de naam Van Bortel & co is de Antwerpse referentie voor reclame. Al 40 jaar wordt er geïnvesteerd in nieuwe machines en nieuwe printtechnologieën. Zo zijn we koploper geworden in indoor & outdoor reclame. De voorbije jaren groeide IMPRENTA verder door om met een 20-koppig team dé reclamereferentie van Vlaanderen te worden.

Wat kan All Sign Systems je bieden?

Iedereen is welkom in onze belevingsruimte te Aartselaar, waar we zoveel mogelijk van onze producten hebben verwerkt en een geheel hebben gecreëerd in reclame, interieur en fotoprints. Vrijblijvende offertes worden binnen de 24 uur bezorgd aan de klant. Heb je geen ontwerp? Ons grafisch team staat voor je klaar om alles van begin tot eind uit te werken.

Wie gingen je voor?

Wij bieden zowel service aan bedrijven als particulieren, iedereen is welkom! Onze webshop is voor iedereen toegankelijk.

All Sign Systems in het kort

Producten

Autoreclame
Bedrukking textiel
Bewegwijzering
Buitenreclame
Carwrap
Carwrapping
Fine-art printing, fotografisch drukwerk, Vloerprints
Foto reproducties, scannen, ...
Gevelreclame
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp / letterschilder
Lichtreclame
Raamfolies
Reclamezuilen
Spandoeken
Steigerdoeken
Textielbedrukking
Vlaggen
Werf- en immoborden

Montage op locatie mogelijk

Ja

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

All Sign Systems


Industrieweg 11 2630 Aartselaar
03 454 14 24 Klik om te bellen