Custom Colour Wraps


Huivelde 20 9240 Zele
0484186339 Klik om te bellen

Over Custom Colour Wraps

Waarom is Custom Colour Wraps de beste keuze voor jou?

Custom Colour Wraps is de specialist in car wrapping, striping en tinten. Door de lagere bedrijfskosten als eenmanszaak kan Custom Colour Wraps lagere prijzen bieden zonder te besparen op de kwaliteit van materiaal of installatie. Nick is een wrapper met jaren ervaring en een oog voor detail. Zoek je een car wrap die niet te onderscheiden is van autolak en jaren mooi blijft? Dan is er maar 1 adres: Huivelde 20 te Zele!

Meer over Custom Colour Wraps:

Custom Colour Wraps staat voor topkwaliteit aan betaalbare prijzen. Bij ons ben je als klant geen nummer, maar nemen we de tijd om jouw wensen te bespreken en tips te geven.

Wat kan Custom Colour Wraps je bieden?

Custom Colour Wraps gebruikt geen goedkope folie van Chinese makelij. Enkel de beste merken zoals Avery Dennison en 3M, aangekocht bij betrouwbare leveranciers kunnen de garanties bieden die wij onze klanten meegeven; een maximale levensduur, probleemloze verwijdering achteraf en absoluut geen schade aan de lak van je voertuig.

Wie gingen je voor?

Onze klanten loven ons om onze persoonlijke aanpak en het respect dat wij tonen voor hen en hun voertuig. Wij gaan dan ook steeds voor 100% tevredenheid.

Foto's

Audi TT full wrap

Custom Colour Wraps in het kort

Producten

Autoreclame
Carwrap
Carwrapping
Grafisch ontwerp
Raamfolies

Montage op locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Custom Colour Wraps


Huivelde 20 9240 Zele
0484186339 Klik om te bellen