Himrey Screen


Torhoutsesteenweg 228 A/B 8210 Zedelgem
050 20 11 57 Klik om te bellen

Over Himrey Screen

Waarom is Himrey Screen de beste keuze voor jou?

Himrey Screen is uw partner in zeefdruk en digital printing. In onze drukkerij in Zedelgem kan je terecht voor de belettering van bedrijfswagens, bestickering van ramen en deuren en bedrukken van logo's en slogans op textiel. Door ons veelzijdig karakter en onze jarenlange expertise in zeefdruk en digitaal printen als dan niet in full colour, onderscheiden we ons van andere drukkerijen.

Meer over Himrey Screen:

Himrey Screen is sinds 1991 actief in zeefdruk, textieldruk en digitale print. Dagelijks staat een team van negen medewerkers klaar om te voldoen aan jouw wensen en je van kwalitatief drukwerk te voorzien. Wij drukken of borduren jouw logo, slogan of tagline op bedrijfskledij, werkkledij, petten, stoffen tassen, enz. Ook voorzien wij jouw bedrijfswagen of voertuig van belettering en bestickering. De bedrijfsnaam, logo, diensten of promotie wordt zo duidelijk afgebeeld en doet dienst als publiciteit.

Wat kan Himrey Screen je bieden?

Van het bedrukken van eigen voorwerpen, personaliseren van relatiegeschenken, bedrukken van gadgets, trofeeën, custom made artikelen, naamkaartjes, vlaggen, spandoeken, badges, posters en affiches, stickers tot het bedrukken of borduren van textiel, enz. De mogelijkheden bij Himrey Screen, regio Brugge, zijn eindeloos.

Wie gingen je voor?

Doordat onze drukkerij gelegen is in Zedelgem komen onze klanten uit Zedelgem zelf, Torhout, Roeselare, Brugge, Loppem en Oostkamp.

Producten

Autoreclame
Bedrukking textiel
Bewegwijzering
Buitenreclame
Fine-art printing, fotografisch drukwerk, Vloerprints
Klein drukwerk
Raamfolies
Reclamedrukwerk
Spandoeken
Textielbedrukking
Vlaggen
Werf- en immoborden

Onze locatie

Himrey Screen


Torhoutsesteenweg 228 A/B 8210 Zedelgem
050 20 11 57 Klik om te bellen