KLIT bvba


Assesteenweg 206-210 1742 Ternat
02/582.61.00 Klik om te bellen

Over KLIT bvba

KLIT bvba is een vaste waarde in de SIGN-industrie. Met een mooie winkel en goed advies, leveren we kwaliteit met een professionele afwerking.

Reeds meer dan 25 jaar is ons bedrijf actief op het vlak van het vervaardigen, bedrukken en afwerken van talloze reclamedragers. Stilaan zijn we uitgegroeid van de publiciteitsschilder, met verfpot en kwast, over de beletteraar, naar de grafisch ontwerper - uitvoerder die zich specialiseert in de modernste digitale printtechnieken. Uiteraard is ook onze bedrijfsruimte, alsook ons machinepark en het aantal medewerkers gegroeid naar een klein KMO-niveau met jonge enthousiaste medewerkers.

Het vervaardigen, uitvoeren en bewerken van reclamedragers hebben voor ons geen geheimen meer. Wij zijn op dit gebied van alle markten thuis en kunnen, vaak door de combinatie van verschillende technieken, u de beste oplossing aanbieden voor uw publicitaire vragen. Dit alles was en is mogelijk door onze onafgebroken inzet om onze klanten, naast goede en betaalbare producten ook een persoonlijke service en advies te geven.

Bezoek zeker voor meer info en een overzicht van onze werken onze website www.klit.be of bestel online via de webshop www.klit-online.be

Foto's

KLIT bvba - Assesteenweg 206-210 - Ternat

KLIT bvba in het kort

Producten

Autoreclame
Bewegwijzering
Billboards
Buitenreclame
Gevelreclame
Raamfolies
Reclamezuilen
Spandoeken
Steigerdoeken
Vlaggen

Montage op locatie mogelijk

Ja

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

KLIT bvba


Assesteenweg 206-210 1742 Ternat
02/582.61.00 Klik om te bellen