WP international bv


Meensesteenweg 304 8800 Roeselare
051 22 51 48 Klik om te bellen

Over WP international bv

Waarom WP International de beste keuze is voor jou?

WP International is een gerenommeerd bedrijf dat zich al meer dan 75 jaar richt op het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van kwalitatieve gebouwensignalisatie, graveerwerk en reclameborden. Het bedrijf is in 1946 opgericht en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Als het gaat om gebouwensignalisatie, biedt WP International een uitgebreide selectie van op maat gemaakte producten die geschikt zijn voor verschillende omgevingen en behoeften. Van veiligheidspictogrammen tot gegraveerde inhuldigingsplaten en naamplaten, het bedrijf levert producten van hoge kwaliteit die aan de behoeften van elke klant voldoen.

Naast gebouwensignalisatie biedt WP International ook een breed scala aan graveerwerk en reclameborden. Het bedrijf maakt gevelletters, reclamezuilen en gegraveerde inhuldigingsplaten die speciaal zijn ontworpen om de aandacht te trekken en de merkidentiteit van bedrijven te versterken. Of het nu gaat om een kleine onderneming of een groot bedrijf, WP International biedt oplossingen op maat voor elk type bedrijf.

Het bedrijf heeft ook expertise in industriële gravures, waaronder brandstempels en slagstempels. Dit type graveerwerk is essentieel voor bedrijven die hoogwaardige en duurzame producten produceren, waarbij nauwkeurigheid en precisie van groot belang zijn.

Een van de unieke aspecten van WP International is dat het bedrijf beschikt over een eigen studie-, ontwerp- en plaatsingsdienst. Dit betekent dat klanten kunnen vertrouwen op een complete service die begint met het ontwerpen van het product tot aan de plaatsing ervan op locatie. WP International hecht veel waarde aan klanttevredenheid en streeft ernaar om de best mogelijke service te bieden.

Met zijn jarenlange ervaring en expertise is WP International een toonaangevend bedrijf op het gebied van gebouwensignalisatie, graveerwerk en reclameborden. Het bedrijf heeft een uitstekende staat van dienst opgebouwd op het gebied van het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan klanten in verschillende sectoren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw gebouwensignalisatie, graveerwerk, reclameborden, gevelletters, reclamezuilen, veiligheidspictogrammen, gegraveerde inhuldigingsplaten en naamplaten, of industriele gravures zoals brandstempels en slagstempels, dan is WP International de ideale keuze. Neem vandaag nog contact op om te zien hoe het bedrijf u kan helpen met uw project.

mail:info@wpinternational.be
tel : +32(0)51 225 148
www.wpinternational.be
www.wpsign.eu
www.gebouwsignalisatie.be
www.gedenkplaat-inhuldigigingsplaat.eu
www.veiligheidspictogram.be

Foto's

van ontwerp tot realisatie : alles gebeurt hier bij ons

WP international bv in het kort

Producten

Autoreclame
Bewegwijzering
Billboards
Buitenreclame
Carwrap
Carwrapping
Gevelreclame
Graveerwerk naamplaten
Lasergraveren en lasersnijden
Lichtreclame
Naamplaten
Raamfolies
Reclamezuilen
Spandoeken
Steigerdoeken
Werf- en immoborden

Montage op locatie mogelijk

Ja

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo WP international bv

WP international bv

WP international bv


Meensesteenweg 304 8800 Roeselare
051 22 51 48 Klik om te bellen